I don’t believe in originality. You take inspiration from whatever moves you and you find your voice in those things.
— Tim Walker
From March 9 of '94, a language enthusiast, a budding pharmacist-to-be, a fake athlete, a person who's neither skinny nor fat, someone socially-awkward, a music aficionado, an untalented artist, one who appreciates good writing and photography, self-proclaimed person of excellent yet diverse taste.
Friday, December 28, 2012
9:02 PM
Sikap obsesi terhadap budaya dan artis luar semakin meruncing kebelakangan ini. Situasi ini telah membangkitkan isu arah hala tuju dan keutuhan jati diri golongan muda sekarang. Jika mereka tidak berbangga menjadi rakyat Malaysia dan mendewa-dewikan budaya dari luar, siapa lagi yang mahu diharapkan mengangkat martabat dan berbangga dengan tanah air sendiri?

Uishh intro pula, baku tahap langit lapan. eheh

Cuma nak bagitahu, hina gah negara sendiri, kau tetap rakyat negara ni. Takkan dapat kulit coklat tu kau tukar jadi putih melepak-lepak (kecuali dengan bantuan Garnier Light, Fair and Lovely, Safi Balqis etc etc)

Hmm, agak tak bermanfaat entri aku hari ni.

p/s : Kepada sesiapa yang sikat dia macam sarang binatang, bawa-bawa la rendam dalam air panas. Paling kurang, mati juga kuman yang bersarang kat situ. Toksah bazir beli sikat baru. #kaitan


Labels: ,

1 comment(s): leave a comment